Råd om företagets finanser och företagande

Finans, Företaget

Vill du växa som företag – ta hjälp online

Ibland kan du som företagare behöva göra större investeringar, men ibland finns inte pengarna där. Oavsett om det handlar om att investera i varor, maskiner eller annan utrustning så kräver det att företaget har god likviditet.

Överväg att skaffa en kontokredit

Om det skulle vara så att ditt företag saknar förutsättningar för att göra investeringarna som du behöver göra. Då kan du alltid överväga att ansöka om en kontokredit. Detta är ett smart sätt att utöka företagets kassa. Fördelen med en kontokredit är att du enbart amorterar och betalar ränta på den delen av kontokrediten som du utnyttjar. Läs mer här om du vill veta hur en kontokredit fungerar eller om du vill ansöka om en kredit genast.

Ansök enkelt online

Att ansöka om en kontokredit är lätt. Med hjälp av BankID ansöker du enkelt online. Du får snabbt svar och du får dessutom din kredit utbetalad samma dag som du har ansökt. Allt för att göra det så lätt för dig som möjligt. Räntan som du betalar på din kredit är individuellt beräknad utifrån ditt företags förutsättningar. Oavsett om ditt företag behöver en stor eller en liten kredit så kan du få snabb hjälp här.

Comments are disabled.